Ga jij naar Oostenrijk in de winter of zomer?

Voor veel mensen is Oostenrijk een ideale vakantiebestemming. Het is prima bereikbaar vanuit Nederland met zowel de auto als het vliegveld en bovendien is het land helemaal ingesteld op het toerisme. Zowel in de koude wintermaanden als in de zomer is Oostenrijk een enorm populaire bestemming. Het land is heel divers en heeft voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een actieve wintersportvakantie in de Oostenrijkse sneeuw of naar een leuke zomervakantie in een prachtige omgeving? Het kan allemaal in Oostenrijk.

Wintersport in Oostenrijk

In de maanden november tot en met maart is Oostenrijk één van de meest populaire wintersportlanden in Europa. Vanuit Nederland vertrekken er veel fanatieke skiërs of snowboarders naar de Oostenrijkse bergen om daar een weekje in de sneeuw te vertoeven. Oostenrijk kent veel wintersportgebieden waar jij kunt genieten van een heerlijk wintersportgevoel. Bekende skigebieden in Oostenrijk zijn onder andere Saalbach Hinterglemm, Zillertal en Sankt Anton. Dit zijn gebieden waar veel mooie pistes te vinden zijn en waar ook genoeg accommodaties te vinden zijn waar jij en je gezin tijdens de wintersport kunnen verblijven. Wees er wel snel bij, want de verschillende populaire skigebieden zijn vaak al snel volgeboekt.

Naar Oostenrijk in de zomer

Niet alleen in de winter is Oostenrijk een leuke bestemming om op af te gaan, ook in de zomer is dit prachtige land een hele leuke bestemming om te bezoeken. Voornamelijk voor mensen die op zoek zijn naar een actieve vakantie is Oostenrijk een leuke bestemming. Door de vele bergen in het land is het voor wandelaars en fietsers een waar paradijs. Er zijn veel vakantieparken en campings in Oostenrijk te vinden die er op gemaakt zijn om jou als vakantieganger de vakantie van je leven te geven. Het is niet voor niets dat ook veel Nederlandse toeristen in de zomer voor Oostenrijk kiezen. Het zal een vakantie zijn die je niet snel gaat vergeten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *